Fantastiskt klimat med 320 soldagar i Torrevieja!

Investera och bo under solen, i värmen, med ett rikare liv! Vänta inte, gör det nu!

Costa Blanca Solhus har sedan 1982 förmedlat fastigheter i Torrevieja på Costa Blanca, 45 km söder om Alicante i sydöstra Spanien. Vi ligger alltid i första linjen och erbjuder alltid det senaste som finns att erbjuda på marknaden gällande nyproduktion. Från La Marina i norr till San Javier i söder. Naturligtvis har vi också ett imponerande utbud av andrahandsfastigheter av alla de slag. För den golfintresserade erbjuds bostäder i hög kvalitet runt ett flertal golfbanor som Villamartin, Las Ramblas, La Finca, m fl.

COSTA BLANCA SOLHUS har genom åren bidragit till att mer än 2000 familjer i de skandinaviska länderna skaffat sig ett andra hem i Torreviejas underbara klimat, det bästa på europeiska fastlandet

För den golfintresserade erbjuds bostäder i mycket hög kvalitet nära Villamartin som varit värd för europatouren, den omtalade äventyrsbanan Las Ramblas och den helt fantastiska golfbanan La Finca, alla belägna i Torreviejas närområde.

Kommer ni till Torrevieja på egen hand, så missa inte besöka vårt platskontor, där svensk personal visar det vi har att erbjuda. Eller ännu bättre- Följ med på någon av våra uppskattade visningsresor med helpension.

Vi har alltid ett stort utbud av andrahansfastigheter av alla de slag att erbjuda.