DEL MAR II
Lägenheter med exceptionellt läge och hög standard

Calle Islandia/Calle Mar Baltico

299.900 - 459.900 eur

p

1-4 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

del mar ii

Projektet

Del Mar II består av 12  lägenheter med exceptionellt läge alldeles vid Medelhavet och sandstranden Playa de Los Locos. Alla balkonger ligger i söderläge med havet riktigt nära ut åt öster.

Lägenheterna

Projektet består av lägenheter i markplan och 5 våningar upp med 1-4 sovrum och 2 badrum. De överst belägna har väldigt stora terrasser och där finns också en fin swimmingpool.

I närområdet 

Del Mar II ligger i centrala Torrevieja, ett fåtal meter från den fina sandstranden Playa de Los Locos och den härliga strandpromenaden som leder in till hamnen i centrum, dit man promenerar på 10-15 min. Lolalt runt knuten har man all service med ett stort antal barer, restauranger, butiker av alla de slag samt livsmedel, banker, apotek mm.

Den charmiga staden Torrevieja är belägen i Alicante-provinsen på Costa Blanca och är välkänd för sitt fantastiska klimat med minimal nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader Celsius. Costa Blanca-området har av Världshälsoorganisationen WHO utsetts till att ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

Avstånd flygplats/golf 

Till Alicante flygplats är det ca 40 km längs väg N-332 eller 40 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal utmanande golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå inom 15 km. Banorna Villamartin, Campoamor, Las Ramblas, La Marquesa och La Finca är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Mer info om Torrevieja här: 

https://www.torrevieja-spanien.se 

https://www.torrevieja.com

Visningsresa! Information här!