HYRA LÄGENHET I ALDEA DEL MAR

Fantastisk våning nära strand och centrum

Aldea del Mar Bl-12, atico 1/Calle Poeta Rabindranath Tagore 9

4500 - 7500kr/vecka

p

3 sovrum, 3 badrum + 3 terrasser

110 m2

Aldea del Mar att hyra. Matsal

Fastigheten

Vacker tvåplans lägenhet att hyra i Aldea del Mar. Lägenheten har rustik stil med grova bjälkar i taket och även stående bjälkar mellan golv och tak samt många andra smakfulla dekorationer/detaljer. Det exklusiva området Aldea del Mar har erhållit flera priser för sin arkitektur och skönhet. Lägenheten har 3 sovrum och 3 badrum. I entréplan har man en stor och solig balkong, vardagsrum, uppehållsrum, en mindre hall med bord och spegel, barkök mot matsal och ett komplett badrum. På övervåningen har man 2 sovrum och 2 kompletta badrum. Båda sovrummen har direktutgång till en stor solig balkong. Det större sovrummet har ett badrum en-suite. På övervåningen finns ytterligare en balkong vänd åt motsatt håll till den stora balkongen sovrummen har direktutgång till. Poolområdet och grönområdet som tillhör Aldea del Mar är ett av Torreviejas allra finaste.

Läget

Lägenhet att hyra i Aldea del Mar är belägen mycket nära Medelhavet och 2 trappor upp, vilket är högst upp i fastigheten med fin utsikt. Området Aldea del Mar är centralt beläget i Torreviejas norra del. Till den fina sandstranden Playa de Los Locos och strandpromenaden som går längs stranden, är det 75 meter. På strandpromenaden ligger barerna och restaurangerna vägg i vägg vilket ger en väldigt trevlig och inbjudande miljö. Till hamnen i Torrevieja centrum är det ca 1,5 km.

Torrevieja

Staden Torrevieja har mycket att erbjuda. I centrum ligger den trevliga hamnen med två marinor, många mysiga och bra restauranger, pizzerior, barer, gågator med massor av butiker och shopping. Från centrum till Aldea del Mar har du en helt fantastisk strandpromenad längs havet som erbjuder både klippor och de två sandstränderna Playa del Cura och Playa de Los Locos.

Hållplats till lokalbussen finns vid stranden. Wi-Fi, TV och tvättmaskin finns i Lägenheten. Parkering av egen bil/hyrbil är gratis på gatan utanför området. Bilen ser man från balkongen.

Obs! Att bada i poolen kostar extra och ingår inte i hyran!

Priser:

Juli: 7 500:-/vecka
Juni, augusti: 6 300:-/vecka
September, jul, nyår och påsk: 5 400:-/vecka
Övrig tid: 4 500:-/vecka

Långtidshyra: 10 700:-/ 4 veckor. Ej juni-aug
Pristillägg när jul, påsk och nyår infaller under långtidshyran: 900:-/vecka
Tillägg för el under veckorna 45-10: 400:-/vecka
Städkostnad: 950:-

För kontroll av tillgänglighet och bokning vänligen ring vårt huvudkontor i Göteborg på telefon 0705-12 30 06 eller sänd e-mail till info@solhus.com

Mer Information om Torrevieja här: https://www.torrevieja.com/sv/                                                                  https://www.torrevieja-spanien.se