ALBA SALINA VILLOR
Kvalitétsvillor med privat swimmingpool

Calle Chumbera 6, Los Montesinos

från € 297.900

p

3 sovrum, 2 badrum, gästtoalett

Nyproduktion

köpa hus i spanien köpa hus i alba salina

Köpa hus i Alba Salinas – trevligt läge

Skall ni köpa fristående villa skall ni titta lite extra på Alba Salina i den lilla mysiga småstaden Los Montesinos. På torget i Los Montesinos centrum är det genuin spansk atmosfär med små trevliga kafeterior och barer vilket gör det väldigt trevligt att bara sitta och titta på folklivet. Varje fredag eftermiddag är det marknad på gatorna runt torget. Från Montesinos har man nära till alla små byar och städer som finns i stort antal i närheten. Till mer kända och lite större Torrevieja är det 8 km.

Alba Salinas höga standard

Köpa hus i Alba Salina innebär en villa med hög standard i fantastiskt utförande till ett mycket attraktivt pris. Markplan består av ett kvalitetskök ihop med matsal och vardagsrum. Man har här också ett rymligt sovrum med en-suite badrum samt en riktigt stor gästtoalett.
Utanför har man stora terrassytor med privat swimmingpool som går att få i olika storlekar, bilparkering med plats för två bilar och fina planteringar.
Till övervåningen leder en vacker trappa i svartmelerad marmor. Där uppe, på övervåningen, är det två stora och mycket snygga sovrum, ett vackert badrum och härliga terrassytor. Ytterligare en trappa upp är det stor takterrass som täcker större delen av takytan.

Runt omkring Alba Salinas

Man har fin utsikt över det kringliggande närområdet, Los Montesinos stad, den stora saltsjön och i horisonten ser man Torrevieja och Medelhavet.
Att köpa hus i Alba Salina tillfredsställer den mest kräsna husspekulantens krav. Här får man en villa med riktigt hög kvalité i ett lugnt och trevligt område. Tomtytorna ligger på 200-400 m2.I närområdet finns livsmedelsbutik, pub, barer och restauranger.
Till Alicante flygplats är det endast 30 minuters bilkörning. Antingen via motorväg A7 eller via den ”vanliga” landsvägen n-332 längs kusten. För den golfintresserade ligger den mycket fina golfbanan La Finca endast några få kilometer från Alba Salina. Ytterligare ett flertal golfbanor finns inom 10-15 km.

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

https:///www.torrevieja.com

Åk med på en av våra populära visningsresor! Information här!