LÄGENHET C/GOLETA – PRIS 119.000 EUR

Nära härliga Playa de Los Locos

Calle Goleta

119.000 euros

p

2 sovrum, 1 badrum

Begagnad

lägenhet calle goleta i centrala Torrevieja nära playa de Los Locos

FASTIGHETEN CALLE GOLETA

Lägenhet Calle Goleta med 2 sovrum och 1 badrum, fördelat på 60 m2,  ligger i Torrevieja centrum på gatan C/Goleta. Lägenheten ligger en trappa upp med balkong åt söder. En fin swimmingpool tillhör området.. Lägenheten säljes med befintliga möbler.

Fastighetens föreningsavgift är 310 eur/år. Fastighetsskatten är 186 eur/år

LÄGET

Denna lägenhet Calle Goleta har i närområdet ett stort utbud restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service finns därför på gångavstånd. Lägenheten ligger i Torreviejas centrala del och nära den fina sandstranden Playa de Los Locos. Endast en kort promenad från lägenheten och man är i absoluta centrum av  Torrevieja. På kort avstånd ligger också den fina sandstränderna Playa del Cura. Sandstränderna Playa del Acequion och Playa de los Naufragos, når på några minuter med cykel/bil. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 44 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se