LÄGENHET C/RAMON GALLUD – PRIS 134.900 EUR

Mitt i stan med all service runt hörnet

Calle Ramon Gallud

134.900 euros

p

2 sovrum, 2 badrum

Begagnad

lägenhet ramon gallud fasad

Fastigheten Calle Ramon Gallud

Lägenhet Calle Ramon Gallud med 2 sovrum och 2 badrum, fördelat på 78 m2, ligger i Torrevieja centrum på gatan C/Ramon Gallud. Lägenheten ligger på tredje våningen med trevlig utsikt över gatulivet på gatan nedanför. Lägenhet har inbyggd luftkonditioneringsanläggning och porttelefon med video. Köket är separat och sovrummen är rymliga. Lägenheten säljes delvis möblerad med befintliga möbler. Fastigheten har hiss.

Fastighetens föreningsavgift är 540 eur/år.  Fastighetsskatten är 250 eur/år

LÄGET

Denna lägenhet Calle Ramon Gallud har i närområdet massor av restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service är därför på gångavstånd. Lägenheten ligger i Torreviejas centrala del och nära hamnområdet.  Endast en kort promenad från lägenheten och man är i absoluta centrum av  Torrevieja. På kort avstånd ligger också de fina sandstränderna Playa del Cura, Playa de Los Locos och Playa del Acequion, som man når på några minuter. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 40 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se