LÄGENHET CALLE HUERTO – PRIS 99.000 EUR

Härligt poolområde-centralt i Torrevieja

Calle Huerto

99.000 eur

p

2 sovrum, 1 badrum

Begagnad

calle huerto, torrevieja

LÄGENHETEN

Lägenhet Calle Huerto har två sovrum, ett badrum och separat kök. Balkongen som är inglasad ligger i österläge. I vardagsrummet är det luftkonditionering. Befintliga möbler ingår i priset. Till fastigheten tillhör ett väldigt fint grönområde med en stor swimmingpool.

Fastighetens föreningsavgift är 360 eur/år. Fastighetsskatten är 160 eur/år

LÄGET

Lägenhet Calle Huerto ligger i centrum av Torrevieja och har i närområdet ett stort utbud restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service på gångavstånd. Till den i centrum liggande sandstranden Playa de Acequion är det 700 meter.  Lite längre söderut ligger stranden Playa de los Naufragos dit man också enkelt promenerar De fina sandstränderna Playa del Cura och Playa de Los Locos har man likaså på kort avstånd. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 45 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. På nära håll ligger golfbanorna Villamartin, La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se