LÄGENHET LA MATA-Pris 159.500

Högt belägen lägenhet 300 m från Playa de La Mata

Avenida Virgen del Carmen

159.500 eur

p

2 sovrum, 1 badrum

Begagnad

lägenhet la mata

FASTIGHETEN

Lägenhet La Mata har två sovrum, ett badrum, och rymlig balkong. Befintliga möbler ingår i priset.

Årlig fastighetsskatt IBI: 200 euro    Årlig föreningsavgift: 300 euro

 

LÄGET

Lägenhet La Mata ligger i den lilla byn La Mata strax norr om Torrevieja och har i närområdet ett stort utbud restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service på gångavstånd. Till sandstranden Playa de La Mata är det 200 meter och till La Mata centrum går man på någon minut. På det lilla trevliga torget är det alltid ett intensivt pågående folkliv. med uteserveringar, barer, restauranger och butiker. Här kan man, mitt i den svenska vintern, sätta sig på en uteservering, granne med Medelhavet  och avnjuta något gott att äta och dricka i härlig temperatur.

La Mata ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det 38 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. På nära håll ligger golfbanorna La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se