LÄGENHET MED HAMNUTSIKT – PRIS 249.000 EUR

Utsikt utöver det vanliga

Calle Travesia José Huertas Morion

249.000 Eur

p

2 sovrum, 2 badrum

Begagnad

lägenhet med hamnutsikt

LÄGENHET MED HAMNUTSIKT

Lägenheten ligger på sjätte våningen och utsikten över Medelhavet och hela hamnområdet är helt fantastisk. Dess 87 m2 är fördelade på 2 sovrum, 2 badrum,  kök och rymligt vardagsrum/matsal. Lägenheten har flera AC-anläggningar.  Befintliga möbler ingår.

Fastighetens föreningsavgift är 240 eur/år. Fastighetsskatten är 325 eur/år

LÄGET

Lägenhet med hamnutsikt ligger i absoluta centrum av Torrevieja och har i närområdet ett jätteutbud restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service är på gångavstånd. Till den i centrum liggande sandstranden Playa de Acequion går man på några minuter och man ser den från sin balkong. Lite längre söderut ligger stranden Playa de Naufragos dit man också enkelt promenerar De fina sandstränderna Playa del Cura och Playa de Los Locos har man likaså på kort avstånd. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 45 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan  Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se