LÄGENHET PLAYA DEL CURA – PRIS 162.000 EUR

Trevlig renoverad lägenhet i centrala Torrevieja på gångavstånd till den fina sandstranden Playa del Cura

Playa del Cura

162.000 eur

p

2 sovrum, 1 badrum

Begagnad

LÄGENHETEN

Lägenhet Playa del Cura har två sovrum, ett badrum och stor härlig balkong. Befintliga möbler ingår i priset. Fastigheten har ramp vid entrén.

Fastighetens föreningsavgift är 420 eur/år. Fastighetsskatten är 290 eur/år

LÄGET

Lägenhet Playa del Cura ligger centralt i Torrevieja och har i närområdet ett stort utbud restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service på gångavstånd. Till den centralt liggande sandstranden Playa del Cura är det 300 meter.  Lite längre norrut ligger stranden Playa de los Locos dit man också enkelt promenerar. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Det är utan tvekan det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 45 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. På nära håll ligger golfbanorna Villamartin, La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se