EL PUERTO-GUARDAMAR

Lägenheter med fantastisk Medelhavsutsikt nära stranden

Calle Medico Basilio 13, Guardamar del Segura

från165.000 eur

p

2/3 sovrum, 2/3 badrum

Nyproduktion

Köpa hus i Spanien. Kjøpe hus i Spania. el puerto i guardamar och den fina swimmingpoolen

Edificio El Puerto

Lägenheter El Puerto är en fastighet med 9 våningar innehållande totalt.60 lägenheter med 2/3 sovrum och 2/3 badrum. El Puerto har ett härligt grönområde med stor swimmingpool och fina planteringar. Inunder fastigheten är det garage och förråd som ingår i priserna.

LÄGET

El Puerto ligger i staden Guardamar som i sin tur ligger 11 km norr om den mer kända staden Torrevieja. Området ligger en kort promenad från Guardamars fina småbåtsmarina med restaurang, bar och kafeteria och 500 meter från El Puerto ligger den härliga sandstranden Los Viveros som utgör en del den kända stranden Playa de Guardamar.

Lägenheterna

Lägenheterna El Puerto  utgörs av lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 2 eller 3 badrum. Lägenheternas ytor 78 m2 -118 m2 är beroende på läge i fastigheten. De överst belägna taklägenheterna har utöver sina balkonger också underbara takterrasser. Medelhavsutsikten är oslagbart vacker.

I närområdet – Guardamar del Segura                                               

El Puerto ligger i mysiga staden Guardamar med all service. En trevlig stad med massor av olika slags butiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, barer och restauranger. Guardamar del Segura ligger i Provinsen Alicante, känt för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celcius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet. El Puerto ligger granne med Guardamars jättefina småbåtsmarina och har enormt fina sandstränder runt hörnet.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 35 km  eller ca 20 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan La Marquesa ligger närmast men också La Finca, Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Guardamar. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.