OMRÅDET MOMA
Lägenheter i trevliga småstaden Benijofar

Calle Pais Valenciano, Calle Reina Sofia, Benijofar

169.900 - 335.000 eur

p

2-3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

residencial Moma, Benijofar

Projektet

Residencial Moma Benijofar består av 21 lägenheter. I första fasen är det 5 lägenheter per våning och i andra fasen 2 lägenheter per våning. Området har ett stort grönområde med en fin poolanläggning. Även parkering och förråd tillhör lägenheterna.

Lägenheterna

Lägenheterna är med 1, 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. De överst belägna har stor takterrass på 75 m2 med toalett och förinstallation för ett extrakök.

I närområdet 

Residencial Moma Benijofar ligger i den trevliga lilla staden Benijofars utkant, i ett lugnt område, nära den trevliga golfbanan La Marquesa. Till centrum på Benijofar är det inte långt, och där finns naturligtvis all tänkbar service med allt man kan tänka sig, såsom ett stort antal barer, restauranger, butiker av alla de slag samt livsmedel, banker, apotek mm. Till den riktigt fina sandstranden Playa de Guardamar har man 11 km.

Charmiga Benijofar är belägen i Alicante-provinsen på Costa Blanca och är välkänd för sitt fantastiska klimat med minimal nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader Celsius. Costa Blanca-området har av Världshälsoorganisationen WHO utsetts till att ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

Avstånd flygplats/golf 

Till Alicante flygplats är det ca 39 km eller 35 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Golfbanan La Marquesa ligger på gångavstånd. Ytterligare ett flertal utmanande golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på kort avstånd. Banorna La Finca och Vistabella är närmast, men även Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas ligger nära. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Mer info om Torrevieja här: 

https://www.torrevieja-spanien.se 

https://www.torrevieja.com

Visningsresa! Information här!