MIRADOR DEL MEDITERRANEO-GUARDAMAR

Lägenheter med fantastisk Medelhavsutsikt nära stranden

Carrer Alfons X el Savi, Guardamar

309.000 - 1.150.000 eur

p

3/4 sovrum, 2/3 badrum

Nyproduktion

mirador del mediterraneo och dess fasad

Mirador del Mediterraneo

Mirador del Mediterraneo består av 3 byggnader med 9 lägenheter i vardera byggnad. Området ligger i den trevliga staden Guardamar med fantastiska sandstränder på mycket nära håll. Området har också gemensam swimmingpool och gym.

Lägenheterna

Mirador del Mediterraneo utgörs av lägenheter med 3 eller 4 sovrum och 2 eller 3 badrum. Lägenheterna i markplan har möjlighet till privat swimmingpool. De överst belägna taklägenheterna, så kallade aticos, har 4 stora sovrum med enorma fönsterväggar och helt underbara terrasser, där privat swimmingpool med dusch och kök kan installeras. Det är även förberett för installation av jacuzzi. Medelhavsutsikten är oslagbart vacker.

I närområdet – Guardamar del Segura 

Mirador del Mediterraneo ligger i den mysiga staden Guardamars södra del med all service. Guardamar är en trevlig stad med massor av olika slags butiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, barer, restauranger och uteserveringar. Varje onsdag är det marknad där man till bra priser kan köpa allt mellan himmel och jord  Guardamar del Segura ligger i Provinsen Alicante, känt för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celcius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 35 km  eller ca 20 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan La Marquesa ligger närmast men också La Finca, Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som det inte är långt till. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.