PARHUS NUEVA TORREVIEJA-Pris 245.000 EUR

Fastighet nära Torrevieja centrum och fina stränder

Calle Matilde Peñaranda, Nueva Torrevieja

245.000 eur

p

2 sovrum, 2 badrum

Begagnad

FASTIGHETEN

Parhus Nueva Torrevieja har två sovrum, två badrum, trädgård, takterrass och gemensam poolanläggning med grönområde och egen parkeringsplats. Fastigheten är totalt 124 m2 varav 70 m2 är boyta och 54 m2 är terrass. Befintliga möbler ingår i priset.

Årlig fastighetsskatt IBI: 200 euro    Årlig föreningsavgift: 400 euro

 

LÄGET

Parhus Nueva Torrevieja ligger i stadsdelen Nueva Torrevieja. Torrevieja centrum har man på nära håll. Där har man ett alltid intensivt pågående folkliv, med uteserveringar, barer, restauranger och butiker. Här kan man, mitt i den svenska vintern, sätta sig på en uteservering, granne med Medelhavet  och avnjuta något gott att äta och dricka i härlig temperatur. Till ett flertal sandstränder är det likaså kort avstånd.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det 45 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. På nära håll ligger golfbanorna La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se