RADHUS LA VELETA-Pris 239.000 EUR

Fastighet med takterrass 150 m från Playa la Cesped

La Veleta, Torrevieja

239.000 eur

p

2 sovrum, 2 badrum

Begagnad

la veleta

FASTIGHETEN

Radhus La Veleta har två sovrum, två badrum, trädgård, takterrass och gemensam poolanläggning. Befintliga möbler ingår i priset.

Årlig fastighetsskatt IBI: 296 euro    Årlig föreningsavgift: 575 euro

 

LÄGET

Radhus La Veleta ligger i stadsdelen La Veleta, känd som den ”finaste” stadsdelen i Torrevieja, och har i närområdet ett stort utbud restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service på gångavstånd. Till sandstranden Playa Cesped la Veleta är det 150 meter. På gångavstånd ligger även de båda stränderna Playa de Los Naufragos och Playa del Acequion. Till Torrevieja centrum är det kort avstånd.  Där har man ett alltid intensivt pågående folkliv, med uteserveringar, barer, restauranger och butiker. Här kan man, mitt i den svenska vintern, sätta sig på en uteservering, granne med Medelhavet  och avnjuta något gott att äta och dricka i härlig temperatur.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det 48 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. På nära håll ligger golfbanorna La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se