RADHUS MAR AZUL – PRIS 225.000 EUR

Fantastiskt läge vid Medelhavet

Calle Narvaez 16

225.000 eur

p

3 sovrum, 2 badrum

Begagnad

radhus mar azul

RADHUS MAR AZUL

Radhus Mar Azul har en yta på 84 m2 fördelad på 3 sovrum, 2 badrum, kök,  rymligt vardagsrum/matsal, balkong och takterrass med öppen spis/babeque. Fastigheten har luftkonditionering i vardagsrummet och det största sovrummet. Elektriska persienner i vardagsrummet. Befintliga möbler ingår.

Fastighetens föreningsavgift är 504 eur/år. Fastighetsskatten är 300 eur/år

LÄGET

Radhus Mar Azul ligger i Torrevieja södra del. Urbanisationen ligger i stort sett granne med Medelhavet och utsikten är fantastiskt fin. I närområdet finns restauranger, barer och butiker. Sandstranden Playa Cesped La Veleta har man utanför dörren och till Playa de Naufragos är det en kort promenad. Lite längre norrut in mot Torrevieja ligger stranden Playa de Acequion. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 46 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan  Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se