RADHUS NÄRA HAVET – PRIS 249.000 EUR

Hög standard centralt nära havet

Avenida Tenerife

249.000 Eur

p

2 sovrum, 2 badrum

Begagnad

radhus nära havet, aguas nuevas, torrevieja

RADHUS NÄRA HAVET

Radhus beläget i markplan i området La Isla II, byggt 2022. Fastigheten har rymligt vardagsrum/matsal, kök, 2 sovrum, 2 badrum och en trevlig  uteplats intill områdets härliga poolanläggning. Utöver den fina swimmingpoolen har området padelbana, minigolf och lekplats för barnen. Garage tillhör fastigheten. Befintliga möbler ingår.

Fastighetens föreningsavgift är 660 eur/år.

LÄGET

Radhus nära havet ligger i söderläge i Torreviejas norra del i stadsdelen Aguas Nuevas, på promenadavstånd till den fina sandstranden Playa de Los Locos, och endast 1,5 km till hamnen i Torrevieja centrum. I närområdet finns varierat utbud av köpcentum, restauranger och barer. Nära ligger också Torreviejas fredagsmarknad och Torreviejas fina sporthall. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 42 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan  Villamartin ligger närmast men också La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se