RADHUS SAN LUIS – Pris 99.500

Trevligt enplans radhus i området San Luis

San Luis, Torrevieja

99.500 euro

p

2 sovrum, 1 badrum

Begagnad

radhus san luis

FASTIGHETEN

Radhus San Luis har två sovrum, ett badrum, och trevlig uteplats med barbeque. Befintliga möbler ingår i priset.

Årlig fastighetsskatt IBI: 101 euro

 

LÄGET

Radhus San Luis ligger i utkanten av Torrevieja några km från centrum. I närområdet finns gott om restauranger, barer, butiker och all tänkbar service är på nära håll. Till det trevliga poolområdet på bilderna, som drivs privat och tar inträde, är det en kort promenad. Till någon av alla de sandstränder som finns både norr och söder om Torrevieja är det ca 10 min med bil.

Torrevieja och området San Luis ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det 45 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. På nära håll ligger golfbanorna La Marquesa, La Finca, Vistabella, Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se