RADHUS TORRETA III – PRIS 119.500 EUR

Nyrenoverat radhus

Torreta III, Torrevieja

119.500 euros

p

3 sovrum, 2 badrum

Begagnad

torreta III

RADHUS TORRETA III

 

Radhus Torreta III är i två plan och fullständigt renoverat. Huset har 3 sovrum och 2 badrum fördelat på 70 m2. I markplan har man vardagsrum/matsal, kök med utgång åt en patio på baksidan, 2 sovrum och komplett badrum. Övervåningen som är av modell loft, består av 1 sovrum och komplett badrum.  Fastigheten har trädgård på både bak- och framsida. Lägenheten säljes med befintliga möbler.

Fastighetens föreningsavgift är 200 eur/år. Fastighetsskatten är 150 eur/år

LÄGET

Radhus Torreta III har i närområdet ett stort utbud restauranger, barer och butiker av alla de slag och all tänkbar service på gångavstånd. Till det stora och trevliga shoppingcentret Habaneras samt jättevaruhuset Carrefour är det gångavstånd. Radhuset  ligger i Torreviejas nordvästra del i stadsdelen Torreta III. Flera fina sandstränder ligger på kort avstånd. Torrevieja centrum når på några minuter med cykel eller bil. I centrum på Torrevieja är det alltid ett intensivt pågående folkliv. Utan tvekan är det, det stora utbudet av uteserveringar, barer, restauranger och butiker som leder till Torreviejas härliga folkliv, vilket karaktäriserar stadsbilden. Till skillnad från Sverige, kan man i Torrevieja sätta sig på en uteservering även vintertid, och avnjuta något gott att äta och dricka.

Torrevieja ligger i provinsen Alicante, på Costa Blanca, känd för sitt fantastiska klimat med mycket lite nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader celsius. Världshälsoorganisationen WHO har deklarerat Costa Blanca-området ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

AVSTÅND FLYGPLATS/GOLF

Till Alicante flygplats är det ca 45 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan La Marquesa ligger närmast men också Villamartin, La Finca, Vistabella, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära Torrevieja. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

VISNINGSRESA-INFORMATION HÄR!

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se