VILLA ALBATERA – PRIS 539.000 EUR

540 m2 med stora möjligheter

Calle Alcalde Pedro Santiago, Albatera

539.000 eur

p

6 sovrum, 4 badrum

Begagnad

villa albatera fasad

Villa Albatera

Här presenterar vi ett vackert hus i den trevliga småstaden Albatera, med 540 kvm boyta, och många möjligheter. Huset är byggd med hög kvalitet i både design och materialer, med känsla för detaljer och elegans.

Fördelat på tre våningar, har vi 9 stora och ljusa rum, och möjlighet till 4 rum till i den tredje och översta våningen, som är helt öppen. I mellanvåningen, som är entrévåningen, välkomnas vi av en mysig ”porche”, terrass. Väl inne har vi hall, ett stort och mysigt vardagsrum med öppen spis, kök / matsal och en uteplats med utekök. Här har vi också 4 stora och ljusa sovrum och två badrum (varav ett en-suite). 

På bottenvåningen, vid sidan av garaget som rymmer 4 bilar, är det en stor salong, 2 rum och ytterligare en stor sal med många möjligheter. 

I närområdet                                                 

Huset ligger i en historiskt rik omgivning. Naturen bjuder på många möjligheter till spännande aktivitet som vandringar i bergen, cyklism, utflykter, och de vackra stränderna i Guardamar är bara 30 minuters bilväg bort.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det 36 km eller ca 20-25 minuters bilresa. Till Alicante stad är det ytterligare några km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banorna La FInca och La Marquesa är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär såsom t ex  Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas