VILLASOL 7- VILLA VID MEDELHAVET

Charmig villa med havsutsikt, centralt nära Medelhavet

Avenida Dr. Angel Garcia Rogel, Torrevieja

4 500-6 900kr/vecka

p

3 sovrum, 1 badrum, gästtoalett

75 m2 + takterrass 25 m2

Villasol 7 är en charmig villa att hyra i området Villasol, Torrevieja

Fastigheten

Villa Villasol 7 är en vacker villa belägen i stadsdelen Villasol/Frutales i Torreviejas norra del, med fantastisk havsutsikt och närhet till Medelhavet. Villan har två våningar och även en underbar takterrass högst upp vilket leder till en fantastisk Medelhavsutsikt.

På första våningen finns matsal/vardagsrum med en öppen spis, vilket ger en mysig atmosfär. Här i markplan finns också det rymliga barköket, en gästtoalett och ett sovrum. På övervåningen finns ytterligare två sovrum och ett badrum. Ett av sovrummen har direkt utgång till en rymlig balkong som erbjuder en fantastisk utsikt över Medelhavet. Balkongen har också en permanent murad utomhusgrill, perfekt för utomhusmåltider och grillkvällar. Från balkongen går en trappa upp till takterrassen, där du kan njuta av panoramautsikten över både Medelhavet och staden Torrevieja.

Tomten runt huset är helt belagd med klinkers, vilket skapar trevliga terrassytor att vistas på, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet och den vackra omgivningen. Med närheten till Medelhavet kan du enkelt ta dig till stranden för underbara bad på gångavstånd.

 

Läge

Villa Villasol 7 vid Medelhavet ligger mycket centralt i norra delen av Torrevieja, ca 150m från en vacker medelhavsvik med en sandstrand och härliga bad från klipporna längs vikens båda sidor. Till närmaste större sandstrand, Playa de Los Locos, är det ca 500 m, och till hamnen i  Torrevieja centrum är det 2 km.

Villa Villasol 7 är en idealisk plats att koppla av och njuta av solen, havet och den fantastiska utsikten.

Torrevieja

Staden Torrevieja har mycket att erbjuda. I centrum ligger den trevliga hamnen med två marinor, många mysiga och bra restauranger, pizzerior, barer, gågator med massor av butiker och shopping. Från centrum till Villasol har du en helt fantastisk strandpromenad längs havet som erbjuder både klippor och de två sandstränderna Playa del Cura och Playa de Los Locos. Det är en kort promenad till lokalbussen. Butiker, barer och restauranger finns i närheten på gångavstånd. Wi-Fi, Skandinavisk TV och tvättmaskin finns i villan. Parkering inne på tomten.

Priser:

Juli: 7 500:-/vecka
Juni, augusti: 7 100:-/vecka
September, jul, nyår och påsk: 6 300:-/vecka
Övrig tid: 5 500:-/vecka

Långtidshyra: 20 000:-/ 4 veckor. Ej juni-aug
Pristillägg när jul, påsk och nyår infaller under långtidshyran: 950:-/vecka
Tillägg för el under veckorna 45-10: 500:-/vecka
Städkostnad: 950:-

För bokning och kontroll om tillgänglighet vänligen ring vårt huvudkontor i Göteborg på telefon 0705-12 30 06 eller sänd e-mail till info@solhus.com

Mer Information om Torrevieja här: https://www.torrevieja.com/sv/                                                                  https://www.torrevieja-spanien.se