VILLACOSTA CLUB 2, färdigt aug 2024
Terrasslägenheter i söderläge nära 3 golfbanor

Calle Trevinca, Orihuela Costa

från 246.000 euros

p

2 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

Villacosta Club

Projektet

Området  består av 20 lägenheter i en byggnad med fyra våningar, inklusive markplan. Här erbjuds också ett underbart grönområde med stor swimmingpool, jacuzzi och vackra planteringar. Samtliga lägenheter har privat parkeringsplats och förråd som ingår i priserna.

Läget

Området Villacosta Club är beläget ca 12-13 km norr om  staden Torrevieja, på en trevlig plats med mycket bebyggelse av varierat slag. Till den jättefina sandstranden Playa Flamenca är det några få kilometer och ett flertal ytterligare sandstränder finns att tillgå på kort avstånd.

Lägenheterna

Fastigheterna utgörs av lägenheter i hög standard med 2 sovrum och 2 badrum. Inbyggd luftkonditioneringsanläggning är förberett i alla lägenheter. Badrummen är försedda med duschväggar och för övrigt komplett utrustade. Ytorna på lägenheterna varierar mellan 75 m2 och 130 m2, beroende på deras placering i fastigheten. De högst belägna lägenheterna erbjuder inte bara balkonger utan också fantastiska och rymliga takterrasser med härlig utsikt. Garageplats och förråd i underjordiskt garage ingår i priserna

I närområdet 

På lagom avstånd ligger den charmiga staden Torrevieja med ett rikt utbud av butiker, inklusive livsmedelsbutiker, banker, apotek, barer och restauranger. Staden är belägen i Alicante-provinsen och är välkänd för sitt fantastiska klimat med minimal nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader Celsius. Costa Blanca-området, där Torrevieja ligger, har av Världshälsoorganisationen WHO utsetts till att ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

På några minuters gångavstånd från Villacosta Club återfinns all service som barer, restauranger och alla slags butiker, inte minst det stora shoppingcentret ”La Fuente”

Avstånd flygplats/golf

Avståndet till Alicante flygplats från Villacosta Club är ungefär 50 km, vilket tar cirka 40 minuters bilresa. Alicante stad ligger ytterligare 9 km bort. Granne med området ligger de fyra högkvalitativa golfbanorna Villamartin, Las Ramblas, Las Colinas och Campoamor. Inom en radie av 50 km finns det cirka 25 utmanande golfbanor med varierande karaktär att välja mellan.

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

https:///www.torrevieja.com

Visningsresa! Information här!