VILLAMARTIN GARDENS
Lägenheter med 2 - 3 sovrum och 2 badrum i mycket hög kvalitet

Calle Cilantro, Villamartin, Orihuela Costa

220.000 -315.000 euros

p

2, 3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

Köpa hus i Spanien. Kjøpe hus i Spania. området Cilantro, Villamartin Gardens

Villamartin Gardens

Residencial Villamartín Gardens byggs i området Villamartin, ca 10 km från Torrevieja centrum. Det är mycket centralt beläget och Costa Blancas största shoppingcenter, La Zenia Boulevard, har man ca 500 meter från området. Här finns ett stort antal restauranger, underbar natur och kort avstånd till ett flertal golfbanor. Området består av byggnader i 4 våningar. Varje byggnad har  24 lägenheter med 2 – 3 sovrum och 2 badrum.

Lägenheterna har rymliga bostadsytor och stora terrasser i soligt söderläge med fin utsikt över det fina trädgårdsområdet med de tre gemensamma swimming poolerna varav en är uppvärmd. Här finns också en lekplats för barnen. De flesta av lägenheterna har fri utsikt mot La Zenia och Medelhavet.

Avstånd flygplats/golf 

Till Alicante flygplats är det ca 52 km längs motorväg A-7 eller 40 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal utmanande golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banan Villamartin ligger närmast men på kort avstånd har man också Campoamor och Las Ramblas, Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.