AMALIA VILLAS – MEDITERRANEAN GARDENS

Radhus/grupphus med fantastiskt läge vid havet. Toppkvalitet-Fas 2 nu till försäljning

Calle Maestro Quino/Calle Ramon Rubial, Torrevieja

från € 275.000-

p

2-3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

köpa hus i Spanien mediterranean villas amalia villas fantastiska swimmingpoolområde

Projektet 

Amalia Villas Mediterranean Gardens är området som sticker ut. Här erbjuds grupphus/radhus med 2 och 3 sovrum i mycket hög standard och fantastiskt läge. Som resultat av det fina läget, endast ett stenkast från Medelhavet, som man har tvärs över gatan, och likaså väldigt nära Torrevieja absoluta centrum, har man här ett mycket attraktivt område. Till de fina sandstränderna som ligger längs promenaden in till Torrevieja centrum tar man sig enkelt till fots.

Bostäderna

I Amalia Villas Mediterranean Gardens bor man antingen i markplan med trädgård, vissa med egen swimmingpool då tomten tillåter, eller en trappa upp med härlig takterrass och underbar medelhavsutsikt. Fastigheterna har 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. De olika byggnaderna är försedda med hiss, vilket gör det väldigt bekvämt att ta sig upp till bostaden från garaget.

Grönområdet                                                

Det gemensamma området är väldigt stort, drygt 10.000 m2. Det är vackert och smakfullt anlagt och välutrustat med trevliga gångvägar mellan de olika faciliteterna inom grönområdet. Det har fantastiska blomsterplanteringar och alla medelhavets vackra gröna växter. Här finns inte mindre än tre stora swimmingpooIer, uppvärmd pool, barnpool, gym och utomhus träningsområde. Här finns också platser för avkoppling och för picnic. Hela området är privat och endast till för områdets invånare.

I närområdet                                                 

Närområdet erbjuder all service. Barer och restauranger ligger tätt hela vägen in till Torrevieja centrum. Livsmedelsbutiker, bank, apotek mm finns alltså på nära håll. Till Hospital Torrevieja, dit man som skandinav kostnadsfritt vänder sig, ligger endast några få minuter med bil från området.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 42-43 km eller 40 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banorna Villamartin, Campoamor och Las Ramblas är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

https:///www.torrevieja.com

Åk med på en av våra populära visningsresor! Information här!