AMALIA VILLAS – MEDITERRANEAN GARDENS

Radhus/grupphus med fantastiskt läge vid havet. Toppkvalitet-Fas 2 nu till försäljning

Calle Maestro Quino/Calle Ramon Rubial, Torrevieja

från € 275.000-

p

2-3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

köpa hus i Spanien mediterranean villas amalia villas fantastiska swimmingpoolområde

Amalia Villas Mediterranean Gardens – Det fina läget  

Mediterranean Gardens Amalia Villas är området som sticker ut. Här erbjuds grupphus och radhus med 2 och 3 sovrum i hög standard med mycket bra läge. Som ett resultat av det fina läget, endast ett stenkast från Medelhavet beläget tvärs över gatan, är därför Mediterranean Villas ett mycket attraktivt område, Alltså blir  det kort gångväg till de härliga sandstränderna som ligger längs promenaden in till Torrevieja centrum, dit man enkelt tar sig till fots.

 

Bostäderna

I Mediterranean Gardens Amalia Villas bor man antingen i markplan med trädgård, vissa med egen swimmingpool därför att tomten är så stor, eller en trappa upp med härlig takterrass och underbar medelhavsutsikt. Fastigheterna har 2 eller 3 sovrum och samtliga har 2 badrum. De olika byggnaderna är försedda med hiss, alltså blir det väldigt bekvämt att ta sig upp till bostaden från garaget.

 

Amalia Villas Mediterranean Gardens – Grönområdet                                                

Gemensamhetsområdet är drygt 10.000 m2, alltså väldigt stort. Det är vackert och smakfullt anlagt. Det är välutrustat med trevliga gångvägar mellan de olika faciliteterna inom grönområdet, och försett med fantastiska blomsterplanteringar och alla medelhavets vackra gröna växter. Här finns inte mindre än tre stora swimmingpooIer, uppvärmd pool, barnpool, gym och utomhus träningsområde. Här finns också platser för avkoppling och för picnic. Hela området är privat och endast till för områdets invånare.

 

I närområdet                                                 

Närområdet erbjuder all service. Barer och restauranger ligger tätt hela vägen in till Torrevieja centrum. Livsmedelsbutiker, bank, apotek mm finns alltså på nära håll. Till Hospital Torrevieja, dit man som skandinav vänder sig, är det endast några få minuter med bil från området.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 42-43 km eller 40 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banorna Villamartin, Campoamor och Las Ramblas är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.