VISNINGSRESA TORREVIEJA – BÄSTA VÄGEN TILL EN PLATS I SOLEN

En visningsresa till Torrevieja är mycket informativ, uppskattad och ett mycket bra sätt att uppleva Torreviejaområdet på, men även ett bra sätt att förstå Torreviejas fantastiska klimat. Du får besöka ett stort antal villor, radhus och lägenheter runt om i området.

Sedan starten 1982, har Costa Blanca Solhus förmedlat ett andra hem i Torrevieja till mer än 2000 familjer i Skandinavien och norra Europa.

Visningsresan kostar 3 190:-/person. Detta inkluderar flyg T/R, transport från och till flygplatsen i Alicante, tre nätter på hotell med frukostpension samt luncher och middagar på trevliga restauranger runt om i Torrevieja, och husvisning.

När visningsresan resulterar i köp av fastighet, återbetalar vi kostnaden för visningsresan för upp till två personer.

Preliminärt program.

Dag 1: Vi hämtar dig på flygplatsen i Alicante och du får då ett program över hur resan är planerad. Beroende på ankomsttid besöker vi något område innan vi åker till hotellet för incheckning. På kvällen äter vi middag tillsammans på någon trevlig restaurang i Torrevieja.

Dag 2: Efter frukost på hotellet börjar husvisningen kl 10.00.  Vi besöker både nyproduktion och begagnade fastigheter, samt en av Torreviejas trevliga gatumarknader. Lunch har vi kl 14.00, varefter husvisningen fortsätter. Till kvällen är det middag på restaurang i Torrevieja

Dag 3: Efter frukost på hotellet börjar husvisningen kl 10.00 och lunch äter vi kl 14.00, varefter vi besöker fler fastigheter samt gör återbesök. På kvällen är det gemensam middag.

Dag 4: Frukost på hotellet. Om flygtiderna tillåter, kan ytterligare besök/ återbesök göras. Därefter åker vi till Alicante flygplats.  

Köper ni ett andra hem i solen genom Costa Blanca Solhus, har ni följaktligen ett problemfritt fastighetsköp utan några som helst administrativa extrakostnader. Våra tjänster och service är helt kostnadsfri. Lokalkontoret i Torrevieja tar hand om dig och hela lagfartsförfarandet vilket gör ditt fastighetsköp enkelt och bekvämt.

En fullmakt från köparen innebär att lagfarten kan undertecknas hos notarien och fastigheten då kan registreras i köparens namn i spanska fastighetsregistret.

För mer detaljerad information gällande de kostnader som tillkommer vid ett fastighetsköp i Spanien vänligen klicka här.

Information Torrevieja: https://www.torrevieja.com/sv/                                                                       https://www.torrevieja-spanien.se

Anmälan till visningsresa: Klicka här och fyll i formuläret på startsidan. Vi återkommer med bekräftelse och betalningsinformation.

Visningsresor till Torrevieja, Spanien Hösten 2024:

15-18/9, 20-23/10, 1-4/12