BELLAVISTA

Radhus/grupphus med härlig utsikt. Toppkvalitet

Calle Los Chirrines, San Miguel de Salinas

360.000 eur

p

2-3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

bellavista radhus exteriör

Bellavista radhus och villor

Bellavista, vacker utsikt som namnet betyder, indikerar att området är högt beläget med underbar utsikt  över naturen, saltsjöarna och Medelhavet. Området ligger på kort avstånd från San Miguel de Salinas och endast 7 km till sandstränderna vid Torrevieja och Orihuela Costa. Bellavista är området för dig som älskar natur och lugn och ro.

Bostäderna

Området består av villor och radhus/grupphus där man bor i markplan med trädgård eller i övervåning med stor takterrass.  En stor swimmingpool tillhör området. Privat pool går att få. Fastigheterna har 2 eller 3 sovrum och samtliga har 2 badrum.

I närområdet                                                 

På kort avstånd har man den lilla trevliga staden San Miguel de Salinas och till Torrevieja och kusten är det 7 km. Här finns all service som butiker, livsmedel, banker, apotek, barer och restauranger mm.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 45 km motorväg eller 30 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banorna Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

https:///www.torrevieja.com

Åk med på en av våra populära visningsresor! Information här!