DEL MAR APARTMENTS
Lägenheter med exceptionellt läge i mycket hög kvalitet

Calle Islandia, Playa de Los Locos

269.950-489.950 eur

p

2, 3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

Del Mar och det otroligt underbara läget vid Medelhavet

Del Mar Apartamentos

Projektet Del Mar består av totalt 18  lägenheter med exceptionellt läge alldeles vid Medelhavet och sandstranden Playa de Los Locos. Alla balkonger ligger i söderläge med havet riktigt nära ut åt öster.

Bostäderna

Projektet består av lägenheter i markplan och 5 våningar upp med 2/3 sovrum och 2 badrum. De överst belägna har väldigt stora terrasser och där finns också en fin swimmingpool.

I närområdet 

Del Mar ligger i centrala Torrevieja, 30  meter från den fina strandpromenaden som leder in till hamnen i centrum, dit man promenerar på 10-15 min. Runt knuten har man all service i stort antal som butiker av alla de slag, livsmedel, banker, apotek, barer och restauranger mm.

Avstånd flygplats/golf 

Till Alicante flygplats är det ca 40 km längs väg N-332 eller 40 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal utmanande golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå inom 15 km. Banorna Villamartin, Campoamor, Las Ramblas, La Marquesa och La Finca är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.