EDEN BEACH, TORREVIEJA

Lägenheter med fantastisk Medelhavsutsikt nära stranden

Avenida Paris, Torrevieja

252.800 eur-528.000 eur

p

2/3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

La Mata Eden Beach

Projektet Eden Beach

Området Eden Beach består av fem fastigheter med sex våningar, inklusive markplan. Totalt finns det 362 lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. De högst belägna lägenheterna har imponerande stora takterrasser som erbjuder fantastisk utsikt. Eden Beach erbjuder också ett underbart grönområde med två stora swimmingpooler och vackra planteringar. Samtliga lägenheter har privat parkeringsplats som ingår i priset.

Läget

Eden Beach är beläget i den norra delen av staden Torrevieja, på en upphöjd plats som erbjuder en vacker utsikt över Medelhavet. Det är bara en kort promenad till den berömda och 17 km långa sandstranden Playa de La Mata. Avståndet till Torreviejas centrum är endast 3 km.

Lägenheterna

Fastigheterna på Eden Beach består av lägenheter som har antingen 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. Ytorna på lägenheterna varierar mellan 78 m2 och 135 m2, beroende på deras placering i fastigheten. De högst belägna lägenheterna erbjuder inte bara balkonger utan också fantastiska och rymliga takterrasser med imponerande utsikt över Medelhavet.

I närområdet – Torrevieja                                   

Den charmiga staden Torrevieja har ett rikt utbud av butiker, inklusive livsmedelsbutiker, banker, apotek, barer och restauranger. Staden är belägen i Alicante-provinsen och är välkänd för sitt fantastiska klimat med minimal nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader Celsius. Costa Blanca-området, där Torrevieja ligger, har av Världshälsoorganisationen WHO utsetts till att ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

Eden Beach är beläget intill ett stort butiksområde där du hittar bland annat livsmedelskedjan Mercadona, Sabadell Bank, apotek, försäkringsbolag, butiker samt ett flertal barer och restauranger. Dessutom går lokalbussen längs gatan precis utanför Eden Beach, vilket gör det lätt att ta sig runt i området.

Avstånd flygplats/golf                                  

Avståndet till Alicante flygplats från Eden Beach är ungefär 40 km, vilket tar cirka 35 minuters bilresa. Alicante stad ligger ytterligare 9 km bort. I närheten finns ett antal högkvalitativa golfbanor. Den närmaste banan är La Marquesa, men här finns också La Finca, Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas som ligger relativt nära Torrevieja. Inom en radie av 50 km finns det cirka 25 utmanande golfbanor med varierande karaktär att välja mellan.

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

https:///www.torrevieja.com

Åka med på en av våra populära visningsresor? Information här!