PLAYA FLAMENCA – AMANECER DE LUXE

Lägenheter i lyxutförande. Nu med specialerbjudande 

Calle Santa.Rita-Alameda del Mar, Playa Flamenca, Orihuela Costa

295.000 - 789.000 euros

p

3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

Playa Flamenca Amanecer de Luxe utsikt och poolområde

Projektet

Playa Flamenca Amanecer de Luxe består av 10 byggnader med totalt 144 lägenheter i lyxutförande. Man bor i markplan, på första eller andra våningen eller i ett penthouseplan överst med fantastiska terrasser. Området har stort grönområde med fontäner, naturligt gräs, planteringar med palmer, barnområde, gym, bastu, jacuzzi och och en  härlig swimmingpool med barnpool.

Lägenheterna

Playa Flamenca Amanecer de Luxe uppförs i hög kvalitet och lägenheterna är fullständigt utrustade med vitvaror, luftkonditionering, komplett möblemang inkl smart TV, husgerådspaket, elektriskt styrda persienner, inbyggda garderober, badrum med duschkabin, golvvärme och badrumsspegel. Alla lägenheter har privat garage med förråd inunder byggnaden

I närområdet                                                 

Området ligger med mindre än 10 minuters gångavstånd till närmaste sandstrand och mycket nära ett flertal golfbananor som Villamartin, Campoamor och Las Ramblas. Det mycket kända shoppingcentrat Zenia Boulevard ligger på kort avstånd från området. All typ av service finns på bekvämt avstånd.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det ca 50 km, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Ett flertal jättefina golfbanor finns att tillgå på mycket nära håll.  Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

https:///www.torrevieja.com

Åk med på en av våra populära visningsresor! Information här!