RADHUS SOLIMAR-ROJALES

Rymliga radhus med egen pool nära golfbana

Calle Orihuela, Calle Pio Baroja, Rojales

från 275.000 eur

p

3 sovrum, 2 badrum, 1 toalett

Nyproduktion

radhus solimars fasad med den privata poolen

Radhus Solimar Rojales

Dessa 15 radhus ligger på kort avstånd till den fin golfbanan La Marquesa golf i den trevliga lilla staden Rojales..

Radhusen

Ett unikt tillfälle att köpa något som är nästan omöjligt att komma över. En supermodern villa, 30 sekunder från en av de finaste sandstränder Spanien har att erbjuda. Medelhavsutsikt och beläget på en mycket attraktiv plats. Här erbjuds 2 villor på tomter om 320 m2 och med privat swimming pool, takterrass och parkeringsplatser på den egna tomten i mycket hög standard.

I närområdet                                                 

På kort avstånd har man mysiga Rojales centrum men även städerna Guardamar och Torrevieja ligger på nära håll.  Här finns all service som butiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, barer och restauranger mm.

Avstånd flygplats/golf                                  

Från Radhus Solimar Rojales till Alicante flygplats är det ca 35 km  eller ca 25 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Förutom La Marquesa Golf finns ett flertal golfbanor med hög kvalitet att tillgå på nära håll. Banan La Finca ligger närmast men också Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är andra banor som ligger relativt nära. Inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.