VILLA AIRES DEL MEDITERRANEO
Villor med privat swimmingpool, takterrass, garage och fin Medelhavsutsikt i den trevliga staden Pilar de La Horadada

Calle Villayoyosa/Calle Santa Pola, Pilar de La Horadada

495.000 - 550.000 eur

p

3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

villa aires del mediterraneo

Projektet

Villa Aires del Mediterraneo består av 15 fristående villor med privat swimmingpool, garage och en stor takterrass med härlig utsikt över Medelhavet. Området ligger i staden Pilar de La Horadada strax söder om Torrevieja.

 

Villorna

Villorna har 3 sovrum och 2 badrum. Överst har man en stor härlig takterrass på 29 m2. I källarplan är det privat garage. Köken är försedda med köksskåp uppe och nere, bänkskiva, diskho och installation för alla vitvaror. Badrummen är fullt utrustade  inkl snygga duschväggar. Hela fastigheten är förberedd för inbyggd luftkonditionering.

I närområdet 

Villa Aires del Mediterraneo ligger i den trevliga lilla staden Pilar de La Horadadas utkant, i ett lugnt område, inte långt från den fantastiska golfbanan Lo Romero. Till centrum på Pilar de La Horadada är det kort avstånd, och där finns naturligtvis all tänkbar service med allt man kan tänka sig, såsom ett stort antal barer, restauranger, butiker av alla de slag samt livsmedel, banker, apotek mm. Till den riktigt fina sandstränder är det 1,5 km.

Charmiga Pilar de La Horadada är belägen i Alicante-provinsen på Costa Blanca och är välkänd för sitt fantastiska klimat med minimal nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader Celsius. Costa Blanca-området har av Världshälsoorganisationen WHO utsetts till att ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

Avstånd flygplats/golf 

Till Alicante flygplats är det 73 km eller 55 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km. Till flygplatsen i San Javier är det endast 15 km. Golfbanan Lo Romero ligger 5 km från området. Ytterligare ett flertal utmanande golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på kort avstånd. Banan Lo Romero är närmast, men även golfbanorna Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas ligger nära. Inom 40 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Mer info om Torrevieja här: 

https://www.torrevieja-spanien.se 

https://www.torrevieja.com

Visningsresa! Information här!