VILLACOSTA CLUB-VILLOR
Villor i hög standard med takterrass

Calle Picos de Europa 1, Orihuela Closta

328.000 eur

p

2-3 sovrum, 2 badrum

Nyproduktion

villacosta villor

Projektet

VillaCosta Club Villlor  består av 13 fristående 2-plans villor uppförda i hög standard. Tomterna är ca 170 m2 fördelat på båda sidor fastigheten. Villorna har privat swimmingpool 5,5×2,5 m och parkeringsplats.

Villorna

Villorna har 2 eller 3 sovrum och 2 badrum och är byggda i 2 plan. Överst har man en stor härlig takterrass på över 30 m2 med härlig utsikt, sommarkök och dusch. Köken är försedda med köksskåp uppe och nere, bänkskiva, diskho och installation för alla vitvaror. Badrummen är fullt utrustade  inkl snygga duschväggar. Hela fastigheten har elektriska persienner och är förberedd för inbyggd luftkonditionering.

I närområdet 

VillaCosta Club Villor ligger i ett område som heter Orihuela Costa och har i närområdet all tänkbar service, såsom ett stort antal barer, restauranger, butiker av alla de slag samt livsmedel, banker, apotek mm. Till de riktigt fina sandstränderna Playa de Campoamor och Playa de La Zenia är det 5-6 km.

Till trevliga Torrevieja stad är det 14. Torrevieja ligger i Alicante-provinsen på Costa Blanca och är välkänd för sitt fantastiska klimat med minimal nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader Celsius. Costa Blanca-området har av Världshälsoorganisationen WHO utsetts till att ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

Avstånd flygplats/golf 

Till Alicante flygplats är det 65 km eller 50 minuters bilresa, och till Alicante stad ytterligare 9 km.  Golfbanorna Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas ligger alldeles intill området. Ytterligare ett flertal utmanande golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på kort avstånd. Inom 40 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.

Mer info om Torrevieja här: 

https://www.torrevieja-spanien.se 

https://www.torrevieja.com

Visningsresa! Information här!