VILLAS LA MATA BEACH

Lyxvillor på strandkanten i La Mata

Avenida de Alemania 51, La Mata

940.000 eur

p

4 sovrum, 4 badrum

Nyproduktion

Villas La Mata Beach

Dessa två villor  ligger ett stenkast från den kända La Mata stranden och är uppförda i absolut toppklass med ett unikt läge.

Villorna

Ett unikt tillfälle att köpa något som är nästan omöjligt att komma över. En supermodern villa, 30 sekunders promenad från en av de finaste sandstränder Spanien har att erbjuda. Villas La Mata Beach har Medelhavsutsikt och är belägna med mycket attraktivt.. Här erbjuds 2 villor i mycket hög standard på tomter om 320 m2 med privat swimming pool, takterrass och parkeringsplats på den egna tomten.

I närområdet                                                 

På kort avstånd har man mysiga La Mata centrum och även Torrevieja ligger nära. Här finns all service som butiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, barer och restauranger mm.

Avstånd flygplats/golf                                  

Till Alicante flygplats är det 35 km eller ca 30 minuters bilresa. , Till Alicante stad är det ytterligare 9 km. Ett flertal golfbanor med hög kvalitet finns att tillgå på nära håll. Banorna La Marquesa, La FInca, Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas är de som ligger närmast men inom 50 km finns ett 25-tal utmanande golfbanor med varierad karaktär.