VILLA I FRUTALES – PRIS 295.000 EUR
Trevlig 2-plans villa, centralt belägen i Torreviejas norra del, vid Medelhavet. Villan har 3 sovrum, badrum, gästtoalett och underbar takterrass. Möjlighet till privat swimmingpool

Av. Doctor Angel Garcia Rogel, Torrevieja

293.000 eur

p

3 sovrum, 1 badrum, gästtoalett

Begagnad

Villa Villasol 7 att hyra i Torrevieja

Fastigheten 

Villasol 7 är en fristående 2-plansvilla i stadsdelen Villasol i Torreviejas norra del. Markplan till Villasol 7 består av ett trevligt barkök som vänder mot matsal/vardagsrum med öppen spis, gästtoalett och ett sovrum. Tomten runt fastigheten är belagd med klinkers vilket ger stora terrassytor samt parkering inne på tomten som är 350 m2 med  plats för egen pool..

Övervåningen har två sovrum varav ett med stor balkong och permanent murad barbeque och ett rymligt badrum. På taket är det en stor takterrass med underbar utsikt.

Läget

Fastigheten är belägen 150-200 meter från Medelhavet i Torreviejas norra del, en kort promenad till härliga morgondopp. Till hamnen i Torrevieja centrum är det ca 1,5 km. 

I närområdet

Villasol är beläget nära ett stort butiksområde med bland annat livsmedelskedjan Mercadona, Sabadell Bank, apotek, försäkringsbolag, butiker samt ett flertal barer och restauranger. Lokalbussen som går mellan La Mata och Torrevieja har hållplats längs kustvägen 200 meter från villan, vilket gör det lätt att ta sig runt i området.Den charmiga staden Torrevieja har ett rikt utbud av butiker, inklusive livsmedelsbutiker, banker, apotek, barer och restauranger. Staden är belägen i Alicante-provinsen och är välkänd för sitt fantastiska klimat med minimal nederbörd och en årlig medeltemperatur på 18-19 grader Celsius. Costa Blanca-området, där Torrevieja ligger, har av Världshälsoorganisationen WHO utsetts till att ha ett av de mest hälsosamma klimaten på vår planet.

Avstånd flygplats/golf 

Avståndet till Alicante flygplats från Villasol är 40 km, vilket tar cirka 35-40 minuter med bil. Alicante stad ligger ytterligare 9 km bort. I närheten finns ett antal högkvalitativa golfbanor. Den närmaste banan är La Marquesa, men här finns också La Finca, Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas som ligger relativt nära Torrevieja. Inom en radie av 50 km finns det cirka 25 utmanande golfbanor med varierande karaktär att välja mellan.

Mer info om Torrevieja här:

https://www.torrevieja-spanien.se

https://www.torrevieja.com